Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

В онлайн магазин Flawless Care ще намерите САМО лично изпробвани продукти

 

Пшеничен зародиш в грижата към кожата!

Пшеничният зародиш е богат на нереално количество витамини и минерали, което го прави изключително мощен компонент в козметиката и в храненето.⠀

Този екстракт дава всичко, от и до!⠀

Част от действията му за кожата:

предпазва кожата от свободни радикали и стареене, омекотява и подхранва, нормализира метаболизма на липидите за сметка на идеалното съотношение на линоленовите и линоловите мастни киселини, има антисептично, противовъзпалително, антибактериално и успокояващо действие, стимулира регенерацията на кожата, значително намаля сърбежи и обриви, зачервявания и болезнени усещания в следствие на възпаления, има леко натурално ексфолиращо действие, събужда кожата и й придава тонус, нормализира производството на себум!

Освен че компонетна е толкова богат да действия, той има още един огромен плюс: зародиша съдържа високаконцентрация на витамин Е, който още е наричан “витамина на младостта”!

“Витамин Е” се нарича съвкупност от токофероли – антиоксиданти, които защитават клетките на кожата вредното въздействие на свободните радикали, които са основната причина за ранното стареене на кожата.

FULLTIME SKINCARE BLOGGER

Аз съм Анастасия – собственик на Flawless Care, инфлуенсър и просто човек, който иска най-доброто за своята и вашата кожа!

Anastassia

Explore
Shopping Cart