Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

В онлайн магазин Flawless Care ще намерите САМО лично изпробвани продукти

 

Some by mi!

SOME – something + By Mi – by a miracle

Some by mi е сравнително млад бранд, който се популязира изключително бързо, благодарение на серии като Yuja Niacin и Snail Truecica.⠀

Продуктите на марката са създадени с идея и мисъл конкретно за проблемите на кожата. Има серия против пигментация, серия за възстановяване на клетките, серия за изключително силно проблемна кожа и т.н.

Бранда използва изключително ефикасни компоненти: всички видове киселини (AНA, BHA, PHA), масло от чаено дърво, екстракт от центела азиатика, матча, витамин С и ниацинамид.

Мотото и основната философия на марката: «Отговорите са намерени в природата».

Основните им партньори:

World Wildlife Fund (WWF) – Световен фонд за дива природа – една от най-големите независими международни природозащитни организации. Основната цел е да се запази биологичното разнообразие на Земята

World Vision International (WVI) е международна организация за хуманитарна помощ

UNICEF Korea – Международният фонд за спешни случаи на ООН за деца

FAIRTRADE Korea – Справедлива търговия, организирано социално движение, което се застъпва за справедливо международно трудово, екологично и социално регулиране и обществена политика по отношение на маркирани и немаркирани стоки, от занаяти до селскостопански продукти. По-специално, това движение обръща специално внимание на износа на стоки от развиващите се към развитите страни.

FULLTIME SKINCARE BLOGGER

Аз съм Анастасия – собственик на Flawless Care, инфлуенсър и просто човек, който иска най-доброто за своята и вашата кожа!

Anastassia

Explore
Shopping Cart