Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

В онлайн магазин Flawless Care ще намерите САМО лично изпробвани продукти

 

Шийт маска

Шийт маската е тъкан напоена с определена есенция, понякога есенцията може и да е кремообразна.⠀

Особеностите на шийт маските, като вид продукт:

Есенцията на маската е винаги много високо концентрирана, което я прави “терапия” за кожа, а не всекидневна грижа. Използвайте шийт маските максимум 2-3 пъти в седмицата.⠀

Факта, че маската има тъкан, води до това, че така полезните компоненти проникват по-дълбоко в кожата и се приемат по-добре от нея, благодарение на създаващият се парников ефект между маската и кожата.⠀

Аз лично предпочитам да използвам шийт маска вечер, защото така на сутринта кожата изглежда страшно напоена, гладка, сияйна и здрава.

Коя стъпка е шийт маската?⠀

След редовно почистване на кожата, нанасяте тонер/флорална вода, есенция и/или серум, след което нанасяте маската и после нанасяте крем, за да запечатате всичко в кожата. За суха кожа мога смело да кажа, че ако го правите като вечерна терапия, то най-спокойно можете да нанасяте и подхранващо олио върху крема, за да дадете максимума на кожата.

За подсилване ефекта на маската, докато строите с нея, можете да използвате масажор от натурален камък. Така кожата ще усвои компонентите още по-добре!

За успокояващ и охлаждащ ефект, сложете маската в хладилника за 30тина минути преди нанасяне.

Дръжте маската на лицето си толкова колкото е написано на опаковката. Недейте да я държите по-дълго с идеята “ама тя е още влажничка” или “по-дълго – по-хубаво”. Когато маската изсъхне и даде всичко на кожата, тъканта започва да си взима влагата обратно и така става обратен ефект.

FULLTIME SKINCARE BLOGGER

Аз съм Анастасия – собственик на Flawless Care, инфлуенсър и просто човек, който иска най-доброто за своята и вашата кожа!

Anastassia

Explore
Shopping Cart