Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

В онлайн магазин Flawless Care ще намерите САМО лично изпробвани продукти

 

Mizon

Историята на Mizon започва с това, че през 2000г. няколко служители на Amora Pacific Research Institute – голяма козметична компания, решават да направят своя фирма, която наричат Nobion. Целта им била създаването на специализирани козметични продукти с висока технология. От няколко години новата изследователска компания създава козметични продукти за марките Etude House, Amore Pacific, Innisfree и други. Сега компанията Nobion има 17 нови патентовани технологии. От 2012 г. компанията Nobion е част от корпорация COSON Co ltd. Nobion има награда „Enterprise Technology” от корейското правителство за изключителен принос към индустрията за здраве и красота. Nobion е сертифициран по ISO 9001 и е активен член на Корейската козметична асоциация.⠀

Самата марка Mizon се появила вследствие амбицията на Lee Dong-Gun – изпълнителния директор на Nobion, да създаде козметика, която няма равна на себе си и която да е достъпна на всички. В продължение на години той е работил с едни от най-добрите изследователи и учени, за да разработят продуктите, които днес са донесли на компанията и екипа и редица награди за иновации и цялостен принос в козметичната индустрия.

Със своята вече доказана ефективност, продуктите на Mizon се радват на милиони почитатели в над 50 държави по цял свят.

Основните ценности на Mizon са: красота, здраве, мир и спокойствие.

Мотото и основната философия на Mizon са: „Само натурални съставки, иновации, чиста енергия на природата” и „Мизон – отворена врата към красотата”.

FULLTIME SKINCARE BLOGGER

Аз съм Анастасия – собственик на Flawless Care, инфлуенсър и просто човек, който иска най-доброто за своята и вашата кожа!

Anastassia

Explore
Shopping Cart