Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

В онлайн магазин Flawless Care ще намерите САМО лично изпробвани продукти

 

Моята история с марката Iunik!

Убедена съм, че е марка, за която абсолютно всеки е чувал и повечето от вас вече са използвали поне един продукт от техният асортимент!

Най-първият мой продукт на марката беше гелът с центела азиатика и чаено дърво, който избухна веднага след като го изпробвах и месеци наред се изчерпваше за отрицателно време, което както и да го гледаш е голям успех!

Гелът е идеален за хора с възпалена, чувствителна, мазна и комбинирана кожа.⠀

След това изпробвах и хидрофилното олио с невен и моята любов към асортимента на Iunik нарасна още повече! Олиото почиства кожата идеално и е подходящо дори за най-чувствителната кожа.⠀

И от там нататък не помня как, но изпробвах почти всичко:⠀

  • Серума с прополис – нереално подхранване и добър противовъзпалителен ефект
  • Серум с бета глюкан – мощна хидратация, подхранване и успокояване на зачервяванията. Също така и крема от същата серия..по-божествена текстура, не знам да има! Мощно подхранване с лека мазнинка, но без грам омазняване.⠀
  • Серума и крема с черен охлюв – подмладяване, подхранване, противовъзпалителен ефект, хидратация, регенерация, запълване на мимични бръчици, изсветляване на пигментации!⠀
  • Околоочният крем с прополис – подхранване и изглаждане мигновено.⠀
  • Серума и тонера с чаено дърво – едни от най-силните продукти против мощни възпаления, вкл. подкожни!⠀
  • Тонера с роза и галактомисес – многофункционален тонер, който най-спокойно може да замени и есенция!
  • Тонера с хиалуронова киселина и витамини – продукт, който бори излишното омазняване, дехидратацията и изтощената, увредената и белещата се кожа!

Марката Iunik залага на многофункционалност във всеки продукт, но в същото време държи на максимално чисти и прости състави, което за мен е заченка за едни наистина невероятни продукти, а в техният случай, далеч не е заченка, а е голям успех, който си заслужава вашето внимание!

FULLTIME SKINCARE BLOGGER

Аз съм Анастасия – собственик на Flawless Care, инфлуенсър и просто човек, който иска най-доброто за своята и вашата кожа!

Anastassia

Explore
Shopping Cart