Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

В онлайн магазин Flawless Care ще намерите САМО лично изпробвани продукти

 

I‘m from

Nature As It Is. It Is I’m From – природа такава, каквато е – това е I‘m from.⠀

Производителят I‘m from се придържа към концепцията за създаване на ефективни продукти от натурални съставки. Разработена от водещи дерматолози, козметиката на I’m From помага в грижата за всеки тип кожа.⠀

Особеността на производството се крие във факта, че за създаване на своите продукти производителят използва изключително пресни и натурални съставки: пресни листа, плодове от растения, отглеждани от фермери.

На опаковките са посочени точните локации, нарисувана е картата с координатите на мястото на произхода на съставките.

Именно тази марка въведе нова тенденция на козметичния пазар – създаването на монопродукти. Например, един продукт може да съдържа само 100% екстракт от пелин и нищо друго. Освен това ефективността на този продукт конкурира с много многокомпонентни продукти.

Много е трудно и практически невъзможно да се намерят такива композиции. Съставките за маски, например медът, се събират само в специални региони и само от определен тип, поради което тези маски имат толкова висока ефективност. Съставът на продуктите съдържа компоненти, които имат ефект против стареене.

FULLTIME SKINCARE BLOGGER

Аз съм Анастасия – собственик на Flawless Care, инфлуенсър и просто човек, който иска най-доброто за своята и вашата кожа!

Anastassia

Explore
Shopping Cart