Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

В онлайн магазин Flawless Care ще намерите САМО лично изпробвани продукти

 

Почистваща пяна/гел!

Важна стъпка в рутината, която има място както сутрин, така и вечер. Тя изчиства всички останали замърсения по кожата и точно тя придава на кожата това усещане за чистота и свежест, обаче понякога оставя и усещане за опъване и стягане, което до някаква степен е нормално.⠀

Първо да започнем от там, че чешмяната вода сама по себе си също е изключително изсушаваща и не винаги проблема е изцяло в почистващия продукт.⠀

Второ, има неписан закон в скинкеър света: след измиване на кожата, имаш точно 3 секунди да нанесеш първата стъпка от рутината! С това искам да кажа, че няма голямо значение дали при почистване кожата ви се изсушава, ако имате хубава грижа, покриваща всичките ви нужди след почистването на кожата!

Така че просто трябва да намерите максимално хидратиращ почистващ продукт, който колкото се може по-малко да ви кара да усещате сухота и опъване, ако за вас това е проблем. Например, търсете почистващи продукти с обозначение “рН 5.5”.

FULLTIME SKINCARE BLOGGER

Аз съм Анастасия – собственик на Flawless Care, инфлуенсър и просто човек, който иска най-доброто за своята и вашата кожа!

Anastassia

Explore
Shopping Cart