Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

В онлайн магазин Flawless Care ще намерите САМО лично изпробвани продукти

 

Есенция

Това е възможно най-неясната стъпка за всички и е доста трудна за дефиниране.

Есенцията е среден вариант между тонер и серум – по-концентрирана е от тонера, но не чак толкова колкото е серума. От друга страна, есенцията не нормализира рН нивото на кожата, както го прави тонера и не прониква чак толкова дълбоко и концентрирано в кожата, както го прави серума.

В момента, всяка марка сама определя какво ще представлява тяхната есенция и какво точно ще прави, затова не може да се каже с точност, че есенцията прави еди си какво, обаче мога да ви кажа, аз какви плюсове виждам и в кои случаи е логично да я използвате!

Използвайки, например, тонер, есенция, серум, вие предоставяте на серума повече възможност за дълбоко проникване. Също така, по този начин можете да дадете на кожата повече действия и повече компоненти, което в определени случаи е изключително важно за кожи с проблеми от различен произход.

Ако имате нормална кожа и единственото, което искате е да поддържате кожата в хубаво състояние и да я хидратирате добре, тогава можете да използвате есенция, вместо серум.

Есенцията се нанася с длани, след тонер.

FULLTIME SKINCARE BLOGGER

Аз съм Анастасия – собственик на Flawless Care, инфлуенсър и просто човек, който иска най-доброто за своята и вашата кожа!

Anastassia

Explore
Shopping Cart