Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

В онлайн магазин Flawless Care ще намерите САМО лично изпробвани продукти

 

Крем/Гел/Емулсия

Крем, гел, емулсия и лосион – една и съща стъпка с различни текстури.⠀

Последната стъпка, т.е крем, гел, емулсия или лосион се използват най-вече за запазване на всички компоненти и действия на предишните продукти в кожата и за влияние на повърхността ѝ.⠀

Ако трябва да ги подредим по текстура от най-леко до по-тежко, ще трябва да кажа, че вървят гел, лосион, емулсия, крем, но това подреждане е напълно безсмислено, защото козметичната индустрия се развива мощно и постоянно и както има гелове с масла, които са далеч от гелообразното усещане, така има и кремове на толкова водна основа, че даже не приличат на кремове.

Тук няма формула как да разберете кое какво е, но точно затова ви трябвам аз! В описанието на всеки продукт в този сайт ще намерите и подробна информация относно текстурата.

В азиатската козметика е рядкост да намерите крем със слънцезащитен фактор. Или е крем за грижа към кожата и въздействие на определени проблеми или е слънцезащита, макар че техните слънцезащити съдържат много хубави компоненти, които влияят на възпаления, пигментация, сухота и т.н. и правят нещо повече за кожата освен да я защитават, все пак това не е достатъчна постоянна грижа.

FULLTIME SKINCARE BLOGGER

Аз съм Анастасия – собственик на Flawless Care, инфлуенсър и просто човек, който иска най-доброто за своята и вашата кожа!

Anastassia

Explore
Shopping Cart