Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

В онлайн магазин Flawless Care ще намерите САМО лично изпробвани продукти

 

ВВ и СС крем

ВВ и СС крема са азиатският вариант на фон дьо тена, но си има разлика, както в действието, така и в текстурата.⠀

Азиатския тонален крем е много по-лек като покритие и текстура от ФДТ и в състава си съдържа компоненти, които не служат само за повърхността на кожата, но и за проблемите ѝ. Често в тоналните кремове се добавят съставки, които повлиявата сухотата, омазняването, възпаленията и пигментациите. Естествено няма как да се доверим само на тонален крем за въздействие на проблем с кожата, но си е плюсче, което ще ви помогне.⠀

Разликата между ВВ и СС крема: СС крема е чисто бял крем с цветни капсули, които се пукат при разнасянето му и се адаптират към вашият цвят, въпреки това, бихме препоръчали СС крема за по-светли тонове на кожата. Той е с най-минимално покритие и се използва за леко коригиране/изравняване тона на кожа. ВВ крема пък е крем с цвят, но все пак има лека адаптация към вашият тон, затова често ВВ кремовете се произвеждат само в един основен цвят, който се променя към по-светло или по-тъмно спрямо кожата. Той вече е способен да прикрие повече петна, зачервявания или възпаления, но все пак не е тип “маска” и няма да скрие напълно проблемните участъци.

Брои ли се фактора в тоналната основа за слънцезащита? По принцип се брои, но въпросът е, че за да седи ВВ, СС крема или ФДТ добре на лицето, два пръста количество е прекалено много, съответно няма да докарате правилният фактор слънцезащита само с тонална основа.

FULLTIME SKINCARE BLOGGER

Аз съм Анастасия – собственик на Flawless Care, инфлуенсър и просто човек, който иска най-доброто за своята и вашата кожа!

Anastassia

Explore
Shopping Cart